Doorgaan naar artikel

SMAAK BOVEN ALLES, PUUR NATUUR, (H)EERLIJK IN HUN EENVOUD

Meester Bakker Frank

2017

In Augustus 2017 startte ik de erkende Ambachtelijke bakkerij La Boulangerie te Brasschaat samen met mijn echtgenote Martine waar ik tracht elke dag opnieuw al mijn kennis en jarenlange ervaring te bundelen en zo ovenvers desem brood en gebak creaties te brengen, apart, puur, lekker, anders, gezond, terug grijpend naar de essentie en trouw blijvend aan de klassieke Franse bakkerij tradities.

1981-1996

Na mijn 7 jarige opleiding aan de PIVA en diverse stages bij bakkerij Bruers, Boulangerie de Paris, Désiré de Lille en Meester bakker Tjoens te Antwerpen, ging ik aan de slag bij de gekende meester banket bakkerBaeckel mans & Govers te Berchem, die mij de fijne kneepjes van het vak leerde om nadien in 1984 samen met mijn echtgenote Martine onze eerste bakkerij te Brasschaat-Mariaburg op te starten. In 1996 hebben we onze toenmalige zaak verkocht zodat ik mij verder kon specialiseren in de bakkerij en voedingsindustrie.

1997 - 2016

Na onze eerste bakkerij startte ik samen met partners van diverse pluimage in de loop der jaren succesvolle voedingsbedrijven op in België, Nederland, Portugal en Angola en werkte ik o.a. voor Unilever, Abel & Schaefer, Wouters Bakery producten, Aveno NV (onderdeel van de AOR NV, later verkocht aan Archer Daniels Midland USA), en liet zo wereldwijd mijn sporen na op bekende merken zoals Olis, Delizio, Oilio, Max Gold, Fribel en Yasmin

Sluit (esc)

TERUG OPEN OP WOENSDAG 25 JANUARI

Na een medische ingreep en herstelperiode gaat onze winkel terug open op woensdag 25 januari, Tot dan, Frank & Martine

BESTEL ONLINE

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Toegevoegd aan je winkelmandje